Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Şehitlerimiz içimize kor düşürdü yaktı yıktı ocakları. Yavrularımızı katledenlere onlara destek verenlere onlara barış umudu bağlayanları Allah ıslah etsin ıslahı mümkün değilse kahrı perişan eylesin. AKP ve PKK defteri kapanmazsa Türk milleti için 4.travma kapıda Türkiye'yi tasfiye edenlere oy ve destek verenler bütün olanlardan sorumludur.

Seçime kadar PKK ile mücadele seçimden sonra yine müzakere sarmaş dolaş barış gelsin koltuklar sandıktan çıksın koltuklar bunu anlayamayacak kadar ilgisiz olanlara yazıklar olsun! AKP'nin kudurttuğu kuduz köpekler saldırıyor saldırıdıkça ocaklar batırıyor. Bu ölümlere çanak tutan AKP ve kanlı PKK mutlaka bitecek ve millete hesap verecektir. Türkiye AKP koalisyonu için MHP'nin ortaya koyduğu şartları anlamadıkça kara günler devam edecektir. PKK şartları için saray onayı veren AKP Atatürk'ün yaşadığı ve hayata gözlerini yumduğu sarayı tahsis edenler MHP şartları için alçakça iftira peşindedirler.

Bütün uğraş iktidar gücünün cazibesini kaybetmemek hesap vermekten kaçmak gurur kibir enaniyet insanlara tepeden bakarak başkalarını tahkir edip basite alarak servet şöhretin parıltısı ile ölüme dolaylı meydan okuma fani olma gerçeği ile yüzleşen ve içselleştiren hiç kimse mütevaziliği asla elden bırakmaz. 

"Eli kanlı PKK'lı teroristler Siirt'in Sirvan ilçesinde askeri aracın geçişi esnasında bombalı tuzağı patlattı 8 asker şehit oldu." Bu haberleri daha ne kadar duyacağız ? Artık tek başına AKP iktidarı için hangi aldatma kandırma gerdirme vurdurma kutuplaştırma algı operasyonlarını seçim sonuna kadar ilgi ile izleyeceğiz. Neler servis edilip kimlerin canını yakıp değerler değirmeninde neler öğütülüp kaybedilecek birlikte izleyeceğiz. Dünyaya kazık dikme iktidar oyununu hangi dincilik kılıfı mazlum ambalajı ile takdim edilecektir ?

Yandaş besleme liboş koroya alkışlatacaklardır. İlgi ile izleyeceğimiz demokrasi oyununun milletin partisi sahnesi gişe rekorları kırıp hayal kırıklığına uğratacak yorumları yapılıyor. Ellerindeki TV değil sanki iftira ve necaset lağım kanalları MHP'ye saldırıp besleme liboş godoş ve nonoşlar koro halinde MHP'ye saldırıyorlar. Mesela bu lağım kanalları 6 haziran seçimlerinden önce MHP ile HDP koalisyon kuracak diyerek AKP yalan ve iftiralarına alet olan yaratıklardır. Hani koalisyon niye kurulmadı ? Müfteri alçaklar tükürdüğünü yalayan iğrenç mahluklar !

Özetle Çanakkale Kurtuluş savaşı ruhunu taşıyan ve milli ideallerin temsilcisi MHP, küresel dinazorlar ve yerli işbirlikçi izinli dinazorları tarafından iktidara getirilmek istenmiyor. Çünkü bu misyon darbeci liboş muhafazakar ne olursa olsun özerkçi federasyoncu ve sam amcanın yolunun yolcularıdır. Bu yol bizim kapıya çıkmaz bu sokak çıkmazdır ucunda kan ve göz yaşı vardır.Bir evladımızın ölmesini istemiyoruz bunu isteyen alçaktır ama ülkenin kardeşliği birliği bütünlüğü için gök kubbeyi başlarına yıkarız. Bunun için acılar yaşatırlar ama ay yıldızlı al bayrak için ölmeye hazır milyonlar var.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim