Bdp Haberleri

bdp haberleri ve güncel bdp gelişmeleri, bdp ile ilgili tüm video, bdp fotoğrafları ve bdp haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


POLİTİKA

Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP ile uzlaşma sağlanamaması halinde halk oylamasına gitmek üzere, anayasa hazırlıklarını BDP'ye sunabileceklerini söyledi.

POLİTİKA

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Erdoğan’ın BDP için “Yeni anayasa konusunda birlikte adım atabiliriz” yönündeki sözleri için “Isıracak it...

GÜNCEL

Sinema sanatçısı Kadir İnanır’ın dün yaptığı açıklamalara bugün BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan teşekkür geldi.

GÜNDEM

Ünlü oyuncu Tarık Akan, yeni anayasa çalışmalarında Atatürk’ün unutturulmaya çalışıldığını söyleyerek “Atatürk'süz anayasaya karşı köy köy gezerim” dedi.

GÜNDEM

BDP'li Gültan Kışanak, "Dümdüz bir yolumuz var, özerk Kürdistan" dedi.

GÜNCEL

Başbakan Erdoğan ve BDP'li Kışanak'ın hareketleri reklam kokuyor.

GÜNDEM

Türk bayrağının yanı sıra Terörist başının fotoğrafı asıldı

POLİTİKA

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Meclis’te bir başka ırkçı tartışma başlatan BDP’li Sırrı Sakık’a oldukça ilginç bir tepki gösterdi.

POLİTİKA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti'li yöneticilerin son günlerdeki MHP aleyhinde söylemlerin arttığını belirtti. Yalçın,...

POLİTİKA

Silah çekmediyse pantolon mu çekti?

GÜNCEL

"Silaha yeltenseydim, çıkarır, hedefi de gözetler, gözünün ortasına çakardım" dedi.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde, BDP tarafından Suriyeli Kürtlere destek vermek amacıyla ‘Kadın Buluşması’ adı altında düzenlenen etkinlikte olaylar çıktı.