Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


GÜNCEL

Terör örgütünün çözüm sürecindeki eylemsizlik kararının sadece kırsal kesimle sınırlı kaldığı bir kez daha ortaya çıktı.

MEDYA

MHP'nin Erzurum'da, AKP'nin Samsun'da aynı anda yaptığı miting basının yandaşlığını gözler önüne serdi.

POLİTİKA

DADAŞLAR DİYARI ERZURUM BİRLİK MİTİNGİ İZLENİMLERİ. MHP, KALESİ ERZURUM’U YENİDEN FETHETTİ

POLİTİKA

Daha önce Trabzon'da ampullü tişörtlerle tepki toplayan AKP şimdi de Erzurum'da MHP mitinginde AKP tişörtleri ve bayrakları taşıyan birkaç gençle...

GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantıları kapsamında yapacağı Erzurum' Birlik' mitinginden kareler.

GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantıları kapsamında 'Birlik Mitingi'ni yapmak üzere Erzurum'a gitti.

GÜNCEL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Erzurumlularla buluşacak.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Birlik Mitingi'ne katılmak üzere havayoluyla bugün Erzurum'a geldi. Devlet Bahçeli, Anadolu Jet Ankara uçağı ile...

POLİTİKA

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman herkesi 22 Haziran'da Erzurum'da gerçekleştirilecek 'Birlik' mitingine davet etti.

POLİTİKA

MHP'nin 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' sloganı ile başlattığı açık hava toplantılarının dördüncüsü Erzurum'da gerçekleştirilecek. Peki, MHP'nin Erzurum'da 'Birlik' temasıyla...

POLİTİKA

MHP’nin 9 ilde düzenleyeceği miting maratonu başlıyor. MHP ilk olarak 23 Mart’ta Bursa’da ‘Kuruluş Mitingi’ düzenlemeye hazırlanıyor.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İmralı görüşmelerini eleştirerek partisinin halka İmralı görüşmelerinin gerçek yüzünü anlatacağını açıkladı.