MHP halka iniyor. Hükümetin yürüttüğü çözüm sürecini MHP açısından halka anlatacak olan parti 9 ilde 9 miting düzenlemeye hazırlanıyor. Mitinglerin ilki Bursa’da 23 Mart’ta düzenlenecek. ‘Kuruluş mitingi’ ile Bursalı vatandaşlarla bir araya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşa yürütülen süreci anlatacak.

Sosyal medya üzerinden de örgütlenen MHP’liler, 23 Mart Bursa "Kuruluş Mitingi"ne tüm ülkücüleri davet ediyor. Facebook üzerinden yapılan paylaşımlarda Bursalılar şu ifadelerle  ‘Kuruluş Mitingi’ne çağırıldı:

23 Mart Bursa "Kuruluş Mitingi" ülkücü hareketin öncülüğünde Türk milletinin şaha kalkışını, kurulan emperyal oyunları bozmasını, Türk’üm demenin bir şeref olduğunu her vatandaşa hissettirmesini, Türk milletinin bebek katiliyle muhatap olamayacağını bütün dünyaya duyurmasını sağlayacaktır.

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın

Türk milletinin varlığı tarihin hiçbir döneminde tartışılmamıştır, bugünde tartışılmasına izin verilmeyeceğini duymayan kulaklara, görmeyen gözlere, kararmış vicdanlara anlayacakları dilden haykırma günü olacaktır.

Vatanın dört bir yanından Bursa’ya akacak olan vatanperver insanımız, bölücülere, hainlere, liboşlara meydanın boş olmadığını, Türk milleti adına konuşamayacaklarını ilan edeceklerdir.

Bursa, Türk milletinin mahşeri vicdanı olup vatanın her köşesinde bir kıvılcım bekleyen insanımıza moral ve ümit ışığı yayacaktır.

“Kuruluş mitingi” ile ülkücü hareket, Osmanlı başkentinden Cumhuriyet başkentine Türk milletinin bölünmez bir bütün olduğunu dost düşman herkese ilan edecektir.

Bu davaya gönül vermiş eski- yenisi düşünülmeden herkes çevresinde ulaşacağı dost, akraba ve çocuklarıyla “ölmez bu hareket ölmez bu dava” dedirtecek ve Bursa’nın büyüklüğüne yakışır, etkisi çok konuşulacak bir mitinge dönüşmesini sağlamalıdır.

Bütün illerimizden özellikle yakın illerimizden Bursa’mıza bu miting ile tarihi “Tandoğan mitingini” bile geride bırakacak ses getirici kalabalığa ulaşmak için MHP teşkilatları, sivil toplum örgütlerimiz diğer kuruluşlarımız bir seferberlik ilan etmelidir.

Ölmez bu hareket ölmez bu dava diyecek alp erenleri bekliyoruz…

Naramızdır bu gün gök gürültüsü,
Kanımızdır bugün yerin örtüsü 
Gazi atlarımın nal parıltısı

Kılıçlarımızdır çakan şimşekler…
Ya Allah… Bismillah… Allahuekber!..

Yiğitler kan döker, bayrak solmaya,
Anadolu başlar, vatan olmaya…
Kızılelma’ya hey… Kızılelma’ya!!!

En güzel marşını vurmadan mehter
Ya Allah… Bismillah… Allahuekber

Bu heyecanla Bursa’da buluşmak, Turan yolculuğa çıkmak dileği ile

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Editör: TE Bilisim