Kurbanlıkların İstanbul'a girişi başlıyor Kurbanlıkların İstanbul'a girişi başlıyor
 Kartal Ülkü Ocakları'nın düzenlediği panelde Azerbaycan ve Türk Milli Marşları okundu. Programa; İstanbul Ülkü Ocakları başkanı Gökmen Kantar, Azerbaycan Büyük Kurtuluş Partisi Başkanı Fazıl Mustafa, MHP Genel sekreter yardımcısı Abbas Bozyel, MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek Kartal eski ilçe başkanı Şenol Yöndemir ve programın ev sahibi Kartal ülkü ocakları başkanı Aydın Güngör katıldı. Panele ilgi yoğundu. 
Programda konuşmacılar sırasıyla insanlık tarihinin ender kaydettiği bir insanlık dramını hocalı katliamının yaşandığı günleri tartışmasız açık, net bilgi, belge ve olaylarla ortaya koyarak insanlığın vicdanına hitap ettiler. 

Dünya da herkesin temel insan haklarından olan yaşama hakkından faydalandığı bu çağda Ermeni kanlı çeteleri tarafından Türk insanına reve görülen bu katliam dünya durdukça Ermenilerin alnında bir kara leke olarak kalacaktır. 

Bu katliamı o günlerde seyreden çifte standartlı batı kamuoyu ve aynı duyarsızlığı, vurdum duymazlığı, iki yüzlülüğü gösteren rusya ve İran'ın tavrı hatırlatılarak ortak tavır ve telin yetersizliği insanlığın vicdanını bir kez daha kanatılmasına seyirci kalınmıştır. 

Acıdır ki hep kanı akıtılan, göz yaşı sel olan Azerbaycan'lı soydaşlarımızdır. Dünyanın her tarafından mazlumların feryatları yükseliyor ama hocalı katliamı ender görülen insanlık trajedisidir. 

Komünizm döneminden kalma kan ve gözyaşı Azerbaycan'ın bağımsızlığından sonra Karabağ'da hocalı katliamı ile beraber yeniden hortlatılmıştır. Türk'ün kanını akıtma ve mazlumların gözyaşları üzerinden gelecek inşa etmenin faturasını bu millete ödetenler mutlaka bunun sonuçlarına katlanacaklardır. 

HaberAlp ailesi olarak Hocalı katliamında kaybettiğimiz soydaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, onları Türk milletinin vicdanına emanet ediyoruz. 
Editör: TE Bilisim