Çok kıymetli dava arkadaşlarım,   Bugün itibariyle 2,5 yıldır şerefle yürütmekte olduğum MHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı görevimden alınmış bulanmaktayım.  İlçe başkanı olarak görev yaptığım son dört seçimde, sandıklarımızda görev alan çok kıymetli arkadaşlarımıza,  beraber çalıştığımız Mahalle teşkilatlarımıza, fedakarlıklarıyla bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadın kollarımıza, Partimize ve şahsıma gösterdikleri nezaket ve misafirperverliklerinden dolayı ilçemizde ki STK’lara, Mahalle Muhtarlarımıza, Türk Milliyetçiliği fikrine ömrünü adamış kamu çalışanlarımıza ve her biriyle kardeşlik bağı kurduğumuz Yönetim kurulunda ki kardeş ve ağabeylerime, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen geçmiş dönem İlçe başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, kendisiyle birlikte çalışmaktan gurur duyduğum İl Başkanımız Mehmet Bülent Karataş'a şükranlarımı sunuyorum. 

Ülkücüler yüce Türk Millet’inin şerefli ve onurlu bireyleridir.  Ülkücüye gem vurmak hiç kimsenin haddi değildir!  Bugün meşru bir talebi engellemeye teşebbüs edenleri ne tarih, ne de Millet unutmayacaktır.  Zindana, tabutluklara mahkum edilmiş, idam sehpasında bile ölüme gülümsemiş bir hareketin mensuplarını ne Hükümet, ne de haysiyetini makama tercih edenler engelleyemecektir. Mücadelemizin bundan sonra kaldığı yerden kararlılıkla devam edeceğini belirtmek isterim. Saygı, Sevgi ve Selamlarımla.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

 

Murat DOĞAN

Editör: TE Bilisim