MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Tokat Özel İpek Koleji öğretmen ve öğrencileri, 260 öğrenci kapasiteli Artova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) ziyaret ederek, tüm öğrencilere yaş ve sınıf gruplarına göre çeşitli hediyeler ve SBS kitapları verdi.

Özel İpek Koleji Müdürü Hasan Koç yaptığı açıklamada, “Biz bize emanet edilen çocuklarımızı kendi çocuklarımız olarak bilip, sayısal ve sözel bilgilerle donatmanın yanında onları hayata hazırlamak için tüm enerjimizi sarf etmekteyiz. Onlara iyiyi, güzeli, doğruyu öğretmekle beraber toplumumuzun en önemli özelliği olan yardımlaşma, paylaşma bilincini de aşılamayı bir görev bilmekteyiz. Bugün burada kardeş okulumuza yaptığımız ziyaretle birlikte iki ayrı okulda öğrenim gören öğrencileri bir araya getirdik. Çocuklarımız büyüklere göre daha sıcakkanlı ve daha uyumlu, birbirlerini tanımadıkları halde hızla kaynaşıp arkadaş oldular. Kardeş okulumuzda eğitim gören çocuklarımızı hem dinledik hem elimizden geldiğince çeşitli hediyeler verdik.” dedi.

YİBO Müdürü Murat Kaya ise ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek, “Kardeş okulmuz İpek Koleji'nin bizleri ziyareti ve öğrencilerimizi en iyi dost olan kitaplarla buluşturması bizi ziyadesiyle sevindirdi. En kısa zaman da bizler de iade-i ziyarette bulunacağız.” şeklinde konuştu. Bir grup velinin de katıldığı ziyarette YİBO idarecileri, misafirlerine yemek ve çay ikram etti.

Editör: TE Bilisim