İBRAHİM TATLISES'İN REZA ZARRAB SEVGİSİ. İBRAHİM TATLISES'İN REZA ZARRAB SEVGİSİ.
 Dünyaca ünlü İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden, 'Maiden England' turnesi kapsamında bu akşam Türkiyeli hayranlarının karşısına çıkıyor.  Beşiktaş İnönü Stadyumu ev sahipliği yapacak. 

Kapıların 16.00'da açılacağı etkinlikte Iron Maiden'dan önce sahneye Anthrax ve Voodoo Six çıkacak. Iron Maiden'ın ise hava karardıktan sonra kendisini izlemeye gelen on binlerce kişiyi, 'Fear of the Dark, The Trooper, 'The Number of the Beast', 'Phantom of the Opera', 'Run to the Hills', 'Wasted Years' gibi parçalarıyla coşturması bekleniyor.  

Öte yandan grubun, üçüncü sırada seslendirmesi beklenen 'The Prisoner' (Mahkum) isimli şarkısı sırasında ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirilecek. Şarkı çalmaya başladığı anda binlerce Iron Maiden hayranı yüzüne beyaz 'toz maskesi' takacak ve Gezi Direnişi sırasında tutuklananlar için özgürlük çağırısında bulunulacak. 

Eylemde 'The Prisoner'ın seçilme nedeni ise şarkının sözleri... Şarkıda "Ben bir rakam değilim, özgür bir adamım. Hayatımı nasıl istersem öyle yaşarım... Ben mahkum değil, özgür bir adamım" sözleri yer alıyor. 

Editör: TE Bilisim