Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Gazze'de Ölü Sayısı 1049'a Yükseldi


İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralanan 2 Filistinli hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin sayısı bin 49'a, yaralı sayısı ise 5 bin 900'e yükseldi.

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bir kaç gün önce İsrail'in, Gazze kentine düzenlediği hava saldırılarında yaralanan 19 yaşındaki Yusuf Cemil Hamude ile 23 yaşındaki İkram eş-Şenbari, tedavi gördükleri Şifa Hastanesinde hayatını kaybetti" dedi.

ÖLÜ SAYISI BİNİ GEÇTİ

Kudra, İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ölü sayısının bin 49'a, yaralı sayısının da 5 bin 900'e yükseldiğini belirtti.



İsrail, 7 Temmuz Pazartesi günü "Koruyucu Hat" adıyla Gazze'ye yönelik hava ve denizden saldırılar başlatmış, 17 Temmuz Perşembe günü de kara saldırılarının başladığını duyurmuştu.



Editör: TE Bilisim