GÜNCEL

Konya'da iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 ölü, 9 yaralı

Konya'da komşu oldukları öğrenilen Koçak ve Olgun aileleri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar Konya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında,...



Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında, Konya merkez Selçuklu ilçesi Tatköy mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan ve komşu olan Koçak ve Olgun ailelerinin fertleri, kahvehanede bir araya geldi. İki aile fertleri henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

Karşı karşıya oturan iki aile fertlerinin yeniden tartışmaya başlamasının ardından çıkan kavgada, taraflar birbirlerine bıçak ve sopalarla saldırdı. Olayda biri ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı. Yaralılardan Koçak ailesi fertleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, Olgun ailesi mensupları bölgedeki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan Fatih Koçak (30), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa K.‘nın ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Bıçaklı kavganın ardından komşu iki ailenin bazı fertleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Jandarma, hastane önünde güvenlik önlemi aldı. Cihan