Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle yaptığı açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle yaptığı açıklama
 Alaçam Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, "Alaçam'dan seslenmek istiyorum. İhanet içinde olanlara, ülkeyi peşkeş çekenlere, Kürdistan kurma gafleti ve çabası içinde olanlara, unutmayın ki Ülkücülerin nefesi, Bozkurt'un pençesi ensenizde haberiniz olsun. Üç dört ay önce Alaçam'da Türk milletinin şehitlerine Cumhuriyet Meydanı'nda helallik merasimi yaptırmayanlar, utanmasalar vatan hainlerine devlet töreni yapacaklar" dedi.

MHP Myk Üyesi Av.Mehmet Parsak'ın Anayasa konusunda açıklamalarda bulunmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili ve Anayasa Hazırlık Komisyonu Başkanı Oktay Öztürk ise konuşmasında hükümeti eleştirdi. Öztürk, "Bizim belki ekonomik olarak millete dağıtacağımız yalancı kömürler, makarnalarımız yok. Ama bir şeyimiz var. Bu Millet için vereceğimiz, feda edeceğimiz canımız var. Artık şu partili, bu partili değil, inanın CHP'nin içerisinde bile şu anda komisyon içerisinde bizimle aynı yüreğe sahip insanlar var. Onlara da kucağınızı açın. Ayırımcılık yapmayalım" diye konuştu.

Konferansa, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Anayasa Hazırlık Komisyonu Üyesi Oktay Öztürk, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Myk üyeleri Oktay Demir ve Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs ve çok sayıda partili katıldı.
Editör: TE Bilisim