Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
MHP 2014 yerel seçimlerine doğru 220 adayını daha açıkladı... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mevlüt Karakaya'yı açıklayan Bahçeli Turgut Altınok'u çizdiğini hissettimişti... Ancak ilk aday tanıtım toplantısında Keçiören için aday açıklanmamış, Turgut Altınok'un Keçiören adayı olarak gösterileceği dillendirilmişti... Bugün Kayseri'de düzenlenen "MHP Aday Tanıtım Toplantıları - 2. Etap" programıyla tüm tartışmalar son buldu ve Keçiören için MHP'nin adayı MHP MYK üyesi Mehmet Ali Tanrıverdi oldu... 2. ETAP MHP'NİN AÇIKLANAN ADAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 1 milyona yaklaşan nüfusuyla Keçiören, Türkiye'nin en kalabalık ilçesi konumunda ve onlarca il ve çok sayıda büyükşehirden daha kalabalık olmasıyla ayrı bir önem taşıyor... Keçiören adayı Tanrıverdi'nin açıklaması ise şöyle: Kıymetli gönüldaşlarım, Değerli dava arkadaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi’nin inanmış mensupları, Sevgili Ankaralı hemşerilerim, Geleceğimiz, gözbebeğimiz sevgili gençlerimiz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partimiz tarafından Keçiören Belediye Başkanlığı için aday gösterilmiş bulunuyorum. Aziz dava arkadaşlarım, Partimizin adayı olarak çıktığım bu yolda, sizlerle birlikte, hak ettiğimiz başarıyı birlik beraberlik içerisinde yakalayacağımıza, Bunun için yorulmak bilmeden, bütün Keçiören’i kucaklayarak çalışacağımıza söz veriyorum.Türkiye’nin dört bir yanından gelmiş ve Keçiören’de yaşamlarını sürdüren esnaf, işçi, memur ve öğrenci kardeşim, sizin aranızdan çıkmış bir kardeşiniz olarak, beni ve çalışma arkadaşlarımı bağrınıza basacağınıza inancım tamdır. İşte bu yüzden sizlerle kucaklaşmaya geliyorum.Ailelerinizle birlikte huzur ve güven içerisinde bir Keçiören’de, hep birlikte yaşamaya devam ederken, kendinizi memleketinizde hissedeceğinize söz veriyorum. Sevgili Ankaralı hemşerilerim; Gazi Mustafa Kemal’in başkent olarak emanet ettiği Ankaramız’ın en güzide ilçesi olan Keçiörenimiz’i yaşanılabilir bir kent, bir cazibe merkezi haline getirmek için siz değerli hemşerilerimin bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Bize güvendiğinizi biliyorum. Sizlere layık olmak için var gücümüzle çalışacağımıza, gözbebeğimiz evlatlarımıza “geleceğin kenti”ni bırakacağımıza söz veriyorum. Talip olduğumuz emanetin kıymetinin farkındayız. Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun, Sizden aldığım güç ve Canab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla en güzelini hep birlikte yapacağımıza inanıyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
MHP'nin Van, Mardin, Diyarbakır belediye başkan adayları MHP 'Sivas'ın ötesi' için adaylarını belirledi...
Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanı Gül'e zehir zemberek sözler! Kayseri'de konuşan MHP Lideri Bahçeli'nin hedefinde Başbakan Erdoğan ve Abdullah Gül vardı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi II. Etap Aday Takdim Toplantısında konuştu. MHP Lideri'nin hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Erdoğan'a sert sözlerle yüklenen Bahçeli, 'Şehitlerimizin katillerine kucak açan Kandil'de Oslo'da İmralı'da şeref tapusunu kaybeden bu Başbakandır' ifadesini kullandı. 'İMRALI CANİSİNİ DE ÖDÜLLENDİRECEK MİSİNİZ?' Ayrıca Cumhurbaşkanlığı tarafından Ahmet Kaya'ya verilen ödülü eleştiren Bahçeli, "Demek ki Cumhurbaşkanı Gül, canibaşını çok özledik diyerek meydan meydan dolaşan bir PKK'lıyı mezarında onurlandırmıştır. Bu PKK'lının müziğiyle çok sayıda insanı bir araya getirmesi gerekçe olarak gösterildi." dedi. Bir de ekledi: "Cumhurbaşkanı Gül hızını alamadan İmralı canisini Nobel'e aday gösterip ödül alması için çaba gösterecek misiniz? Kandil'e iyi vurdunuz diyerek bütün katilleri inlerinde taltuf edecek misiniz?'" 1. ETAP MHP'NİN AÇIKLANAN ADAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 2. ETAP MHP'NİN AÇIKLANAN ADAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle: 'Başbakan Erdoğan ağırlaşan sorunların lokomotifi olmaktan çekinmemektedir. Başbakan ve hükümeti imal ettiği tüm zehirli okları aziz milletimize doğrultarak arkası arkasına hedefe göndermektedir. 11 yıllık AKP iktidarı Türkiye'yi adeta tutsak almıştır.
58 milyar dolarlık peşkeş! Milletin alın teriyle inşa edilen binlerce fabrika ile yüzlerce kuruluş 28 yıllık özelleştirme sürecinde satılarak kamunun elinden çıkarıldı. 57.8 milyar dolarlık satışın yaklaşık 50 milyar dolarlık bölümü AKP iktidarında yapıldı Özelleştirme çalışmalarının başlatıldığı 1985’ten bu yana gerçekleştirilen özelleştirme uygulamalarının toplam tutarı 57.8 milyar doları aştı. Bunun yaklaşık 50 milyar dolarlık bölümü AKP Hükümeti tarafından yapıldı. Gelecek 2 yılda, köprü ve otoyol, Milli Piyango ve şeker fabrikalarının özelleştirmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 2014 yılı bütçe gerekçesi ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) verilerine göre, 1985 yılından itibaren Türkiye’deki 270 kuruluştaki kamu hisseleri, 22 yarım kalmış tesis, 1416 taşınmaz, 8 otoyol, 2 boğaz köprüsü, 120 tesis, 6 liman, şans oyunları lisans hakkı ile araç muayene istasyonları özelleştirme kapsamına alındı. Özelleştirme uygulamalarının başlatıldığı 1985 yılından 2013 yılına kadar geçen 28 yıllık sürede kapsama alınan kuruluşların yarısından fazlası tamamen özelleştirildi. Halen özelleştirme kapsam ve programında 21 kuruluş yer alıyor. Bu kuruluşların 9’unda yüzde 50’nin üzerinde kamu payı bulunuyor. Bunun yanısıra, özelleştirme kapsamında 559 taşınmaz, 37 tesis, 2 liman, 8 otoyol, 2 boğaz köprüsü ile şans oyunları lisans hakkı yer alıyor. Halen ihalesi tamamlanmış, onay ve sözleşmesi imza aşamasında olan özelleştirme uygulamalarından ise 1 milyar 9 milyon dolarlık gelir bekleniyor.
MHP'den AKP'li Melih Gökçek'e çok sert sözler... Ahmet Kean Tanrıkulu sert çıktı! Bahçeli'nin yardımcısından AKP'li Gökçek'e: Kapımızın yanında secde etsen günahlarını affettiremezsin! Çorum'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Devlet Bahçeli ile görüştüğüne yönelik çıkan haberlere tepki gösterdi. Tanrıkulu, "Melih Gökçek bizim genel merkeze gelip kapının yanında secde etse bile o günahlarını affettirmez" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile beraberindeki bir heyet bugün bazı ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum'a geldi. İl Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, İl Başkanı Ercan Daşdan ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın ile bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuştu. Tanrıkulu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştüğüne dair çıkan iddialar hatırlatılınca, "Bu konuda benim haberim yok. Melih Gökçek partiye geldiyse herhalde bunu 1 milyon kişi duyardı diye düşünüyorum. Ortada böyle bir şey yok. Böyle bir takım haberler çıkartılıyor" dedi. Tanrıkulu, şöyle devam etti: "Başkan Melih Gökçek'in herhalde son numaralarından bir tanesi, ona sarılmak isteniyor. Çünkü Melih Gökçek'in o kadar fazla suçu ve günahı var ki, bir kere Ak Parti mitinglerinde Mhp bayraklarını açtırmaktan tutun o insanları bulup getirmeye kadar. Mhp ile ilgili yalan- yanlış haberi üretmeye tutun; işte bir takım diğer partilerle bizi yakıştırıp, birleştirip götürmeye kadar. Yani Melih Gökçek bizim genel merkeze gelip kapının yanında secde etse bile o günahlarını affettirmez."

Editör: TE Bilisim