Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, her karışıklıkta ilk hedefin kadın olduğunu söyledi. Devletin, vatanın ve bayrağın önemini öncelikle kadınların bilmek zorunda olduğunu kaydeden Çetinkaya, vatanı korumada ve bayrağa sahip çıkmada önceliğin kadınlarda olduğunun altını çizdi.

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği, ‘Asenaların kahvaltı buluşması’ programına katıldı. Programa gelen tüm misafirlere tek tek hoş geldin diyen Çetinkaya kahvaltının ardından bir konuşma yaptı. Dünyadaki her karışıklıkta yada devletini ülkesini bayrağını kaybettiğinde ilk hedefin kadın olduğunu kaydeden Çetinkaya, kadının önemine dikkat çekti.

Bir vatanın ne demek olduğunu, bir bayrağa sahip olmanın bir milletin huzurunda yaşamanın ne demek olduğu önce kadınların şuuruna varmak zorunda olduğunu belirten Çetinkaya; “Eğer kadın namussa vatan toprağı namustur. Eğer kadın şerefse o vatan üzerinde dalgalanan bayrak şereftir. O vatanı önce koruyacak olan o bayrağına önce sahip çıkacak olan o namusa ve o şerefe önce sahip çıkacak ve kollayacak olan kadından başka kimse değildir.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim