Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, her seçim döneminde gündeme gelen lojistik merkezin 'hikaye' olduğunu söyledi. Özcan, "Erzurum'a kurulan lojistik merkez için Kars'ta, 'Temeli atıyoruz, atmak üzereyiz, bugün atıldı, yarın atıyoruz, geldik, gidiyoruz' diyerek halkımızı ve bizi oyaladılar." dedi.

Kars Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yaver Özcan, basın mensuplarının karşısına çıkarak değerlendirmelerde bulundu. Kars'ta siyasete değinen Başkan, "Süleyman Demirel'in tabiri ile '66 vilayet bir, Kars bir, yani Kars diğer illere kıyasla siyaseten de farklıdır." diye konuştu.

Şehrin ekonomisi için önemli olan ve her seçim döneminde gündeme gelen lojistik merkez için açıklamalarda yapan Özcan, "Kars'ta yıllardır, Lojistik merkezi kurduk, kuruyoruz, geldik, gidiyoruz, bugün temel attık, yok yarın atacağız' diye halkımızı ve bizi oyaladılar. Lojistik merkezle ilgili sorular sormamıza rağmen hiçbir şekilde cevap alamadık. Şimdi adaylar aynı tereneleri anlatmaya başladı. 'Lojistik merkez kuracağız, Kars'ı kalkındıracağız.' Oysaki 13 yıldır iktidar olan ve her dönem 2 tane vekil alınan Kars'ın durumu ortadadır. Bunu halkımızın görmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim