Kamuya ait santral Erdoğan’ın imzasıyla imara açıldı Kamuya ait santral Erdoğan’ın imzasıyla imara açıldı
 Ülkücülerin toplandığı istiklal caddesin'de Ermeni soykırımı protesto edildi MHP İstanbul İl başkanı Abdurrahman Başkan basın açıklaması yaptı..

Basınımızın Saygıdeğer temsilcilerine

Basından 21 sene evvel, 26 Şubat  1992 tarihinde  Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında savunmasız sivil Azeri kardeşlerimiz,Ermeni Silahlı kuvvetleri taraınfan hunharca toplu bir şekilde katledildi..

Azerbaycan'da böylesine büyük  bir dram yaşanırken dünya  Türk mezalimini daha sess,z ve sedasız geçiştirdi..

Ermeniler tarafından işlenmiş bu insanlık suçunu  bütün dünya'ya bir kere daha haykırmak ve bu insanlık suçunu başlattığımız imza kampanyasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisin'de Soykırım olarak kabul edilmesini sağlamak amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız..

Bizler MHP İstanbul il teşkilatı  mensupları olarak "Hocalı için Adalet" istiyoruz..

Bizler Hocalı soykırımını yapan ve Ermenistan'ı o dönem de yönetenler  hesap versin istiyoruz.Onlar hesap vermedikçe dünya'da soykırımlar devam edecektir...

Bizler Hocalı soykırımını yapan Ermenistan Devleti Silahlı Kuvvetleri tarafındansivil insanlara yönelik yapılan toplu katliam'dır..

Vakit kaybetmeden Hocalı'nın Soykırım olarak tanınmasının mecliste görüşülmesi ve büyük bir mutabakatla bunun kabul edilmesini istiyoruz..

İşte bu yüzden bugün İmza kampanyamızla da bu dileğimizin ilk adımını atıyoruz.

MHP İstanbul il teşkilatı olarak bugün başlattığımız imza kampanyası yarın gece geç saatlere kadar sürecektir..Biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak "Hocalı Katliamını" Türkiye Büyük Millet Meclisine götüreceğiz.Ve"Soykırım olarak kabul edilmesini" sağlayacağız..

Kerkük'te Bosna'da  ve dünyanın dört bir yanında yaşayan ve suçları sadece Türk ve Müslüman olmak olan kardeşlerimizin'de çektiği tüm zulumlerin takipçisi oalcağız...

Kampanyamıza imza ile destek vermek demek,doğruya,gerçeğe ve geleceğe destek vermek  kısaca insan olmak demektir..






Mhp istanbul il başkanlığı'nın istiklal caddesinde yaptığı hocaali katliamı basın açıklamasına Mhp ümraniye ilçe başkanı Sedat ÖZMEN ,Hikmet DURDAĞI, Aslan ÖZÇELİK ve çok sayıda partili katıldı








.
 

Editör: TE Bilisim