Antalya Ülkü Ocakları’ndan Gezi parkı eylemleri açıklaması Antalya Ülkü Ocakları’ndan Gezi parkı eylemleri açıklaması
MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatıyöneticileri MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Antalya İl Kadın Kolları, Dr. Adnan Kerküklü ve MHP Konyaaltından Belediye Başkanı Aday Adayı olacağı bilinen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin.Opr.Dr.Suat Kayaalp ile birlikte Hisarçandır ve Üçoluk köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Toplantılara Hisarçandır muhtarı Ramazan Güç, Üçoluk muhtarı Turan Dikmen'de katıldı. 

Bölgenin en büyük sorunlarından biri olan taş ve kum ocakları, Su kaynaklarının kullanımı 2B sorunu ve sağlık sorunları hakkında söyleşi yaptılar. 
Hisarçandır sınırları içerisinde açılacak olan taş ocaklarının insan sağlığına, çevreye ve tarım arazilerine verecek olduğu zararları anlatarak, Çözüm noktasında beraber çalışacaklarını beyan ettiler. Ayrıca, Hisarçandır köyünün geçmişi en az 100 sene olmasına rağmen halen köylünün kendi imkanlarıyla getirmiş olduğu az miktardadaolsa içme suyu kaynağının yetersiz olduğunu, bu konuda Büyükşehir Belediyesine yapılanmüracatlarda her hangi bir çözüme ulaşılamadığı, Bu konuda köylülerle birlikte omuz omuza hareket edeceklerini söylediler. 


Palabıyık; 
Büyükşehire 20km. uzaklıkdaki köyün suyunun olmaması gerçekten insanlık ayıbıdır, Ayrıca burada yapmış olduğumuz tespitler sonucunda 2B arazileri Hisarçandır ve Üçolukköylülerimizin satın alamayacağı köylülerimiz tarafından beyan edilmiş, burdada 2B gerçeğininamaca uygun olmadığını gördük, Beraberinde sağlık mensubu doktorlarda halkın sağlık sorunlarına yardımcı oldular. 

Editör: TE Bilisim