SAMSUN ZİNCİRLERİNİ KIRAMADIĞI SÜRECE O ZİNCİRLER BOĞAZIMIZA DOLANIR OLMUŞ. SAMSUN ZİNCİRLERİNİ KIRAMADIĞI SÜRECE O ZİNCİRLER BOĞAZIMIZA DOLANIR OLMUŞ.
       Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Ladik İlçe Başkanı Ömer Kanoğlu bir basın açıklaması yaparak ağzından salyalarını saçarak,Türk milletine hakaret yağdıran AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’e ateş püskürdü.

      Önceki gün Diyarbakır Barosunda bir konuşma yapan Türkiye Cumhuriyetinin Meclisinde, hemde Türk Milletinin gözünün içine baka baka hakaret eden AKP Milletvekilini nefretle izledim.AKP’nin açılım şafşatalarıyla nereye varmak istediklerini açıkça ortaya koydu.Kinini,nefretini,asker düşmanlığını açık olarak ortaya koydu.
        EY AKP’YE OY VERENLER!  Siz vatanı bölmek isteyen teröristlere benim evladım diyen bu hain AKP Milletvekilinin sözlerini içinize sindirebiliyor musunuz?

        Hangi AKP Milletvekili çıkıp bu sözler yanlış ,sizin sözlerinize katılmıyorum diyebildi.Veya hangi AKP İl Başkanı veya İlçe Başkanı çıkıpta bu salyalı Cuma içten denen Milletvekiline bir söz söyleyebildi.Neden söylesin ki. Daha öncede Diyarbakır Belediye Başkanı çıkıp Ey AKP hükümeti bu çınar ağacının dalları …..nıza mı gitti demişti de bir AKP’li çıkıpta ne diyorsun sen dememişti.Kendine söylenen sözlere cevap veremeyen AKP yetkilileri Türk halkına söylenen söze cevap verebilir mi?

     Bu kendini bilmez AKP Milletvekili öldürülen kamu görevlisi sayısı 8.000. Bizim çocuklarımızın sayısı’da 22.000 diyor. Yani şehit edilen kamu görevlisini açıkça az buluyor,ve diyor ki:

“Hani birileri terörist diyor ,birileri PKK lı diğer,birileri gerilla diyor,birileri adına ne derse desin onlar bizim evlatlarımız diyor. Bu memleket için,vatan ve milletin selameti için şehit olan Türk askeri ,Türk polisi,Türk korucusu için ise sıradan onlar,kamu görevlileri diyebilme cesaretini gösterebiliyor. ŞEHİTLERİMİN KEMİKLERİ SIZLADI AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in konuşmasını pervasızlık olarak görüyoruz.AKP hükümetinin başı olan Başbakan bu gibi insanlara cesaret veriyor.Önlerini açıyor.Hatta bu pervasız insan PKK ile Türk askerinin çarpışmasını “Bu savaş şu an PKK ile devlet arasındadır.” diyerek meşru gösteriyor,Devleti ise açıkça suçluyor.

         AKP’nin PKK’lılara evledımız Türk askerine de onlar diye hitap etmesini biz içimize sindiremiyoruz,kabullenemiyoruz. İçini sindiren ve kabullenenleri de nefretle anıyoruz.

Tarih bu gibi olayları hiçbir zaman unutmayacak ve affetmeyecektir.

ÖMER KANOĞLU
MHP LADİK İLÇE BAŞKANI
Editör: TE Bilisim