Giden Gitmiştir… Giden Gitmiştir…
 Sayın Meral Akşener üzerinden MHP tabanına çirkin bir oy avcılığı oyunu oynayarak kafaları karıştıranlar.Tugrul Türkeş üzerinden partinin altını oyanlar PKK'ya bıraktıkları Kürt kardeşlerimizin oylarını MHP tabanında arıyorlar.

Numan Kurtulmuş Süleyman Soylu ile tam bir tükürdüğünü yalayanların ileri üçlüsü olan takıma döndüler.Bu kadar mide bulandırıcı ilkesiz köprüden geçenlerin dayanışması şöhretleri sürekli siyasi mevta yaptı.

Kimler yok ki Meral Akşener bile o takımda bir süre bulundu ve AKP kurucusu oldu. Abdullatif Şener, Erkan Mumcu, Ertuğrul Yalçınbayır, İdris Naim Şahin daha niceleri en son Bülent Arınç ve hala şansını deneyen silik Abdullah Gül yani bunlara laf söylemeyenler MHP'ye oy vereceğim Genel Başkanın takdiri diyen Meral Akşener üzerinden MHP'nin önünü kesip AKP-PKK'nın açılım yolunu özerklik ve federasyon için kilometre taşı döşeyip ihanete ortak oluyorlar.

Ama şu bir gerçek ki yel kayadan ancak toz koparır Bozkurtlarda toz duman günde ihanetin bağrına hançer olur saplanır. Evet MHP milli bir uyanış ve silkinişle hesapları ters düz edecek Türk milleti huzur bulacaktır.

AKP ve CHP'ye hatta farklı partilere oy veren kardeşlerimiz için MHP artık olmazsa olmaz son huzur barış ve kardeşlik seçeneği haline gelmiştir.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim