POLİTİKA

MHP'li Çetinkaya: Seçime şaibe karışmaması için hazırlığımızı yaptık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, “Oluşturduğumuz hukukçu ordusu ile seçime şaibe karıştırmama adına her türlü hazırlığı yapmış bulunuyoruz.” dedi. İl Başkanı Çetinkaya, konuyla ilgili olarak...



İl Başkanı Çetinkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sandıkta oluşan milletin iradesine karşı teşebbüs edilecek her türlü suistimale karşı teşkilat olarak hazırlıklı olduklarını bildirdi. Çetinkaya, şunları kaydetti: “Oluşturduğumuz hukukçu ordusu ile seçime şaibe karıştırmama adına her türlü hazırlığı yapmış bulunuyoruz.
Türkiye’nin kaderini belirleyecek genel seçimlere bir şaibe karışmaması adına devlet görevlilerine de büyük görevler düşüyor. Geçmişte yaşanan türlü şaibelerin bu seçimlerde yaşanmamasını diliyorum. Her şeye rağmen Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ankara’yı tecrübeli kadromuzla an be an takip altında tutacağız.”

7 Haziran seçimleri için seçim hukuku ve seçim güvenliğinin temini konusunda kapsamlı bir çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Çetinkaya, “Sandık kurullarında eksiksiz temsili temin eden okul, mahalle ve ilçe sorumluluğu hiyerarşisi ile Milliyetçi Hareket kadroları sahayı adeta örecekler. Geniş ve etkin hukukçu arkadaşlarımız da muhtemel olumsuzluklara anında müdahale edeceklerdir.” dedi.

GÖNÜLLÜ AVUKATLAR ORDUSU HAZIR

Bu arada Çetinkaya’nın katılımıyla Seçim İletişim Merkezi'nde gönüllü avukatlarla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda seçimlerin güvenli bir şekilde yapılması adına yapılan çalışmalar gözden geçirildi. Toplantıya katılan gönüllü hukukçular, tüm Ankara’ya dağılarak teşebbüs edilecek olumsuzluklara izin vermeyecekleri mesajını verdi.