Yüreğir'de seçim çalışmaları yapmak için bulunan Hüseyin Sözlü’nün seçim işleri için kullanılan minibüsüne  20:00 sularında silahlı saldırı düzenlendi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre genç yaşta sayılabilecek 15-20 kişilik bir grup gelerek olay çıkarmak istedi. Korumaların güvenlik önlemleri neticesinde başarılı olamayan grup bir süre sonra dağıldı.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Seçim minibüsü yoldan geçisi sırasında kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Araçta bulunan 5 görevli olduğunu bildiren görgü tanıkları; minibüsteki görevlilerin sağlık durumunda bir sorun olmaığını ifade ettiler.

konuyla ilgili Sitemize bir açıklama yapan Hüseyin Sözlü "MHP'nin yerel iktidarında ve kendi belediye başkanlığında Adana'da Kurtarılmış mahalle ve girilemeyen sokak kalmayacaktır. Adana Huzurun ve devletin hakim olduğu insanların güvenliğinin sağlandığı bir şehir olacaktır" dedi.- gazeteadana


Editör: TE Bilisim