Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü! Türkçüler Bayramının Hüzün Verici Öyküsü!
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı ilçesinde taksi duraklarını ziyaret etti. Enç, taksicilere ÖTV indirimi hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve KONDER Başkanı Durali Kolpak ile birlikte, Konyaaltı ilçesindeki taksi duraklarını ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada hükümetin her daim esnafın yanında olduğunu dile getiren Enç, "Ticari araç sahibi olmak isteyenler 2016 yılı sonuna kadar ÖTV ödemeden araç alabilecekler. Ayrıca ticari araç sahipleri, araçlarını yenilemek isterlerse de ÖTV ödemeden yenileyebilecekler. Bu destekten yaklaşık 220 bin kişi faydalanacak." dedi. 30 bin liralık ticari takside 16 bin lira indirim yapılacağının altını çizen Antalya Milletvekili Enç, esnafa büyük kolaylık sağlanacağını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren taksiciler, Gökçen Özdoğan Enç nezdinde hükümete çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Cihan

Editör: TE Bilisim