Bursa’da en çok eleman arayan sektörler açıklandı Bursa’da en çok eleman arayan sektörler açıklandı
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, geçen yıl başladığı 'EFQM Mükemmellik Süreci'ne İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelini de dahil ediyor. Proje kapsamında, müdürlük personeline yönelik bilgilendirme ve sürece dahil etme çalışmalarına hız verildi.

Bu kapsamda, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Teknik ve Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen çalıştaya, müdürlükte çalışan yönetici harici personel katıldı. İki aşamalı olarak planlanan çalıştayın ikinci bölümü önümüzdeki hafta yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geç de olsa kalite sürecini başlattığını belirterek, bu süreç ve personelin katkısını önemsediğini söyledi.

Bu çalıştaydan elde edilen sonuçların, yol haritasının belirlenmesinde etkili olacağını kaydeden Atilla Gülsar, “Yaptığımız her hangi olumlu ya da olumsuz çalışma büyük bir kitleyi etkiliyor. Müdürlüğümüz bünyesinde devam eden kalite çalışmalarında önemli olan bu geniş kitleye en iyi hizmeti vermektir. Yaptığımız çalışmaların hizmet kalitemizin yükselmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Ardından, kalite sürecini yürüten eğitimci öğretmenler tarafından kalite süreci, bu sürecin kazandırdıkları slayt gösterisi ve eğitici video gösterimi yapıldı. Sunumun ardından ekiplere ayrılan katılımcılar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan çalışmaları masaya yatırdı.


Editör: TE Bilisim