Kültürel ve sanatsal değerlerimizin yaşatılması ve daha da geliştirilmesi açısından katkı sağlayacak olan Miray Dergisi hakkında bilgi veren Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı E. Serkan Uysal, “Üniversite’de eğitim gören bayanlar arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu bu dergi, Ülkücü Hareket içerisinde ve ülke bazında bayanların başarılarını bir kez daha ortaya koymuştur.” dedi.

Antalya Ülkü Ocakları Reyhanlı Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okuttu Antalya Ülkü Ocakları Reyhanlı Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

Miray Dergisinin önemi vurgulayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Uysal, “Yıllardan beridir bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmuştur. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Miray dergisi ile üniversitedeki bayan arkadaşlarımızda bilim, kültür, sanat, edebiyat ve birçok alanda kaleme aldıkları yazılar ile toplumumuzun kültürel değerlerine mühim katkılar yapacaktır.” diyerek sözlerine ekledi. 

Dergiyi basılı bir yayın yerine e-dergiyi tercih ettiklerini söyleyen Uysal, “artık dergilerimiz sadece basılı yayın olarak sınırlı sayıda olmakla kalmayacak. E-dergi aracılığıyla internet üzerinden herkes rahatça ulaşabilecek. E-dergimizi sadece internet üzerinden değil, aynı zamanda iphone, ipad, android gibi işletim sistemlerine sahip cihazlardan rahatlıkla görüntülenebilme imkânı bulunmaktadır.” dedi.

Miray dergisine e-dergi olarak miray.antalyaulkuocaklari.com adresinden ulaşılabiliniyor.

Editör: TE Bilisim