Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bir günlük İtalya kampı ve ardından oynadığı Napoli maçı sonrasında İstanbul'a dönerken sarı - kırmızılı futbolcular bugünü dinlenerek geçirdi.

Sarı - kırmızılı takım, 21 Temmuz Pazar günü İzmir'de İspanya'nın Malaga ekibiyle oynadığı ve 3-3 berabere kaldığı dostluk maçının ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Slovenya'nın Bled kentine gitmişti. Hazırlıklarını 27 Temmuz'a kadar burada sürdüren Galatasaray, daha sonra Napoli ile hazırlık maçı yapmak için İtalya'ya geçti. İtalyan ekibi ile dün oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybeden sarı - kırmızılı takım, maçın ardından sabah ilk ışıklarıyla İstanbul'a döndü.

Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği izinle günü dinlenerek geçiren sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Galatasaray, Arsenal'in ev sahipliğinde 3-4 Ağustos tarihlerinde Londra'da düzenlenecek Emirates Kupası'na katılmak için 2 Ağustos Cuma de İngiltere'ye gidecek.

Editör: TE Bilisim