ATV'nin Yalnız Kurt dizisinde olay PKK ve Abdullah Öcalan sahnesi! ATV'nin Yalnız Kurt dizisinde olay PKK ve Abdullah Öcalan sahnesi!
Oktay Kaynarca’dan takipçisine hakaret! Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Çakır rolü ile ünlenen Oktay Kaynarca, takipçisine fena kızdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da adının önüne T.C. ibaresini koyduğu için kendisiyle dalga geçen bir takipçisine tepki gösteren Oktay Kaynarca, hızını alamayınca hakaret etti.

OKTAY KAYNARCA’DAN TAKİPÇİSİNE HAKARET

Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı'nın tabelalarından T.C. ibaresini kaldırmasına tepki olarak Twitter'daki hesabının başına T.C. yazarak, bu duruma tepki gösteren isimlerden biri oldu. Oktay Kaynarca’ya geçtiğimiz gün, Twitter’da bir takipçisi "Mizaha diyorum, açık bir durum diyorum, lüzumu diyorum gereğinden fazla değil mi diyorum. Bir de ne gereği var diyorum" sözleriyle sataşınca, Oktay Kaynarca'nın yanıtı "Kardeş hala ne dediğini anlatamıyorsun ismim niye uzun ve mizaha açık olsun ama sana öyle geliyorsa öyle olsun gül eğlen ne diyeyim" şeklinde oldu.

Ancak takipçinin "Ziyadesiyle gülüp eğleniyoruz, merak buyurmayın. Nüfus cüzdanınıza da yazdırın kalıcı olur, twitter bugün var yarın yok" şeklindeki sözleri Oktay Kaynarca’yı fena kızdırdı. Hızını alamayıp öfkelenen ünlü oyuncu takipçisine bu kez "Gerizekalı o gülüp eğlendiğin şeye yarın nasıl ağlayacağını düşün T.C. ile eğlenmeyi düşünecek kadar ş…….sen yapacak bir şey yok" yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim