Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya ile birlikte partisinin seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’a geldi. Vural, “Biz diyoruz ki nereden olursanız olun, kim olursanız olun gelin birlikte aynı safta duralım, safımız bir olsun” dedi.

Kars’tan karayolu ile Iğdır’a gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP Iğdır İl Başkanı Üstün Eyrice ile MHP Iğdır milletvekili adayları ve partiler tarafından karşılandı. Vural ve Kaya, Iğdır Ülkü Ocakları'nın bir düğün salonunda düzenlenen programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Buradaki programda konuşan İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, kendisinin mensubu olduğu ve bir dönem genel başkanlığını yaptığı Ülkü Ocakları'nın gecesinde bulunmaktan ve Iğdır’da kendileri aynı havayı teneffüs etmektehn duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yapılan konuşmanın ardından MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, partililerle birlikte kol kola girerek Valilik yolunda bulunan MHP seçim bürosuna yürüdü. Burada partilere hitap eden Vural, “Bugün burada vatanımızı ve milletimizi bölmek isteyenlerin, ülkemizi huzursuz ve güvensiz hale getirmek isteyenlerin hep birlikte bu tablo karşısında muhakkak ibret alması gerekiyor. Biz diyoruz ki nereden olursanız olun, kim olursanız olun gelin birlikte aynı safta duralım, safımız bir olsun. Ülkemizde huzur güven kalmadı. Bu milletin oylarını alanlar milletimizin etnik kimliklerini, mezheplerini karıştırmaya, dinimizle diyanetimizle maalesef oynamaya başladılar” dedi.

“CUMHURBAŞKANI HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI OLMALIDIR”
Cumhurbaşkanın AK Parti’nin eş genel başkanı gibi hareket ettiğini savunan Vural, "10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı olması için oy verildi Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ol denildi. Ama maalesef sayın Cumhurbaşkanı Adalet ve Kalkınma Partisi'nin eş genel başkanı gibi hareket etmeye başladı. MHP ve diğer partilere dil uzatmaya başladı. Oysa hepimiz demeliydik ki Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı olmalıdır. Ama Cumhurbaşkanı bugün yine Davutoğlu'yla birlikte paralel mitingler, açılışlar yapmakta, politika üretmektedir. Eskiden Çankaya Köşkü derdik, şimdi ne diyeceğiz bilmiyorum ama eğer saray ise adı sarayda parti bayrağı olmaz, Türk bayrağı olur” diye konuştu.

“TÜRKİYE'DE BAŞBAKANLIK BOŞLUĞU VAR”
Türkiye’de başbakanlık boşluğu olduğunu savunan Vural, “Bugün bir Başbakan var; 'Sen ben yok, Türkiye var' diyor. Doğru kendisinin olmadığını zaten biliyoruz, yok ki piyasada Türkiye'de başbakanlık boşluğu var. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy verecek değerli kardeşlerim, oy vermiş olanlar Türkiye'yi kim yönetiyor?" şeklinde konuştu.

“EY DEVLETİN BÜROKRATLARI HADDİNİZİ BİLİN”
Partililerine yönelik baskıların olduğunu ileri süren Vural, "MHP olarak biz demokrasiyi, hukuk devletini güçlü kılmak zorundayız. Bir sürü baskılar yaptılar, tehditler, korkutmalar, sindirmeler. Çorum'da adayımızın eşinin olduğu kadın kolları toplantısında tutuklamaya kalktılar. Mersin'de gene başkan yardımcımızın konvoyunu kestiler. İzmir'de TIR’ları durdurmak istediler. Baskılar ve tehditler, buradan sesleniyorum ey devletin bürokratları haddinizi bilin, 2 Kasım'da inşallah bunun hesabını soracağız” dedi.
Vural, "Geçenlerde Başbakan diyor ki 'Eş bulamazsanız biz size bulacağız'. Ahmet Hoca'yla evlilik programları düzenleyecek herhalde. Bu ülkenin insanları evini kurarken sevgi ve saygıyla kurmasını bilir, anneler de bulmasını bilir. Sen o gençlere ümit ver, gelecek ver, o gençlere taş ver suyunu sıksın” diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim