Alanya’daki apart oteller yok oluyor Alanya’daki apart oteller yok oluyor
 HAK-İŞ  Konfederasyonu,  ÖZ-İŞ ÖZ SAVUNMA VE GÜVENLİK İŞÇİLERİ SENDİKASI Antalya il temsilcisi Ömer ÖZTÜRK,   Antalya ilinde bulunan  Özel Güvenlik Görevlilerinin yaşadığı sorunları paylaşmak  ve yaşanılan sıkıntıları anlatmak,       
destek almak ve geniş bir halk kitlesine ulaşarak sıkıntıların çözümüne katkıda bulunmak maksadı ile MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Sayın  Mehmet Ali PALABIYIK’I  25 OCAK 2013 tarihinde makamında ziyaret etmiştir.

       Çok verimli ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede    ÖZ-İŞ Sendikası olarak ,Özel Güvenlik Görevlilerinin  sektörde yaşadığı sıkıntılar  ,personelin görev yaparken karşılaştığı sorunlar   ve çözüm önerileri  anlatılmış .Sendikalaşmanın önüne  çıkartılan engellerden bahsedilmiştir. Sendika olarak  yaptığımız çalışmalar hakkında  bilgi verilmiştir.

     MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Sayın  Mehmet Ali PALABIYIK ,  yapmış olduğumuz ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Özel Güvenlik Görevlilerinin yaşadığı sorunların  kamuoyuna aktarılması ve sıkıntıların giderilmesi konusunda MHP Konyaaltı Teşkilatı olarak gerekli katkıda bulunacaklarını belirtmiştir.
         ÖZ-İŞ ;  ÖZ  SAVUNMA VE GÜVENLİK İŞÇİLERİ SENDİKASI olarak ,2013 yılında  sendikal faaliyetlerimize devam ederek, üyeleşme faaliyetlerimize hız vereceğimizi, bütün ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN Hak ve Menfaatlerinin alınması, seslerinin duyurulması ,sıkıntı ve problemlerin çözümü noktasında her platformda girişimlerde bulunmaya devam edeceğimizin bilinmesini ister Kamuoyuna Saygıyla duyururuz. 

ÖZ-İŞ Sendikası Antalya  İl Temsilcisi Ömer ÖZTÜRK        


Haber ve Fotoğraf = Halit MERT (Bengi Medya) 
Editör: TE Bilisim