Şeytanın tatile çıktığı an. 'Babamın vasiyeti ücretsiz bakım yapacağım' dedi 30 klimayı söküp götürdü Şeytanın tatile çıktığı an. 'Babamın vasiyeti ücretsiz bakım yapacağım' dedi 30 klimayı söküp götürdü

Günümüzde, yönetim kademelerinde de yerini alarak modern yaşama adapte olan kadınlarımızın değeri şüphesiz ki yadsınamaz seviyelerdedir. Tarihin çeşitli evrelerindeki çetin mücadeleler sonucu kadınların haklarını kazanması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ve kadınlara duyulan saygıyı daha da artırmaktadır. Bunların yanı sıra, kadınlarımızın milli mücadelemizde işgalci güçlerin kurşunlarına karşı tüm vefakarlığı ve fedakarlığı ile birer “Nene Hatun” olarak savaşmasının, toplumsal hayata ve ülkücü harekete katkılarının da altı çizilmesi gerekmektedir.


     Son 10 yılda kadına şiddetin son derece arttığı ve kadınların iş hayatlarında karşılaştıkları zorluklar göz önüne alındığında, yüce dinimiz “Cennet, anaların ayaklarının altındadır” diye buyururken herhangi bir kuvvetin kadınlarımızın onurunu ayaklar altına almasına kesinlikle izin verilmemelidir. Zira, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK de “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” sözleriyle kadınlarımıza gereken değerin verilmesi gerektiğini gayet net bir şekilde ifade etmiştir.

     Temelleri Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından atılan cumhuriyetimiz süresince, Türk kadının çeşitli alanlarda büyük bir gelişim yaşadığı muhakkaktır; buna karşın gerek yasal ve siyasal gerek de toplumsal alanda devam etmekte olan eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda, 2013 yılının 8 Mart’ının daha çocuk sayılacak yaşta evlendirilen, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan ve hayatının çeşitli alanlarında bir takım zorluklarla mücadele eden kadınlarımız için bir milat olmasını temenni ediyor, yeni “Ayşe Paşalı” cinayetlerinin yaşanmamasını diliyoruz. Ayrıca ilerleyen süreçte de partimizin 2011 seçim beyannamesinde belirtildiği üzere kadınlarımızın hayat standatlarındaki gelişmeler için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isteriz. Kadın haklarının ve cinsiyet eşitliğinin sözde değil özde olacak şekilde yerine getirilmesi için çalışacağımızı vurgulayarak başta Antalyalı kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarım.

Editör: TE Bilisim