Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Mamak Belediyesi tarafından açılan Akdere Kapalı Pazar Alanı ve Spor Kompleksi'nde bedava karpuz dağıtılacağı haberini alan vatandaşlar izdihama neden oldu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgün'ün de katıldığı açılış töreni ilginç görüntülere neden oldu.

Akdere Mahallesi’nde belediyeye ait spor kompleksinin açılışını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgün gerçekleştirdi. Açılışın ardından karpuz yeme yarışması yapıldı. Tezgahlarda bekletilen 4 binin üzerinde karpuz, yarışmanın ardından güvenlik görevlileri ve zabıtalar tarafından dağıtılacaktı. Fakat, dağıtım düşünüldüğü gibi olmadı. Güvenlik görevlileri, yarışmayı izlemeye daldı. Görevlilerinin dalgınlığını fırsat bilen vatandaşlar, aniden tezgahlarda duran karpuza hücum etti. Vatandaşlar, karpuz alabilmek için birbiri ile kıyasıya mücadele etmesi, izdihama neden olurken; güvenlik görevlilerinin bir yerden sonra yaşananlara müdahale edememesi dikkatlerden kaçmadı. Çocukların ezilme tehlikesi atlattığı izdiham sonunda, vatandaşlardan bazıları hiç karpuz alamazken bazı vatandaşlar da birden fazla karpuz kapmayı başardı.

Editör: TE Bilisim