Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma
Şanlıurfa polisi, kurbanlarını dar gelirli ailelerle paylaştı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personelinin kestiği kurbanların eti 477 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak yürütülen ‘Bir Parça İyilik’ Projesinin dördüncüsü bu bayramda da gerçekleştirildi. Kurban Bayramı'nın 1. ve 2. gününde gerçekleştirilen ‘Bir Parça İyilik-4’ Projesi kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personelinden bağışlanan kurban etleri yine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. İhtiyaç sahibi ailelerin isim listelerini ve adreslerini önceden belirleyen polis, bayramın birinci gününden itibaren kesilen kurban etlerini ailelere dağıttı.

Polisi karşılarında gören aileler, şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadı. Böylesi bir günde polis tarafından hatırlanmaktan ve ziyaret edilmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden aileler Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü personeli arasında toplanan kurban payları adresler tek tek ziyaret edilmek suretiyle 477 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı.

Editör: TE Bilisim