Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
BARIŞMAYA YÜZ BIRAKACAK MHP KURULTAY SÜRECİNİ VAR ETMEK HAREKETE ŞEREF BORCUMUZDUR!
Sabri Şenel

MHP ve Ülkücülerin yaşadığı ve yediden yetmişe toplumun her sosyal kesiminin ilgi alanına giren kurultay süreciyle ilgili yaşanan tartışmalarda sarf edilen ifadeler; muhalifi ve muktediri ile birlikte kullanılan dil; terbiye, ahlak ve edep sınırlarını aşarak, Türk milletinin en itibarlı markası olan Milliyetçi Ülkücü hareketin kurumsal varlığına zarar verir hale gelmiştir.
'Şahıslar fani, dava kalıcı' gerçeğinden hareketle, daha itidalli, edepli ve şehitlerin muhterem anılarına yakışır bir süreç öneriyorum.
Yapılan yorumları çoğu kez siliyorum... Sayın genel başkanımız ve sayın genel başkan adayları; ne karşılıklı, ne de muhatap oldukları tarafından sarf edilegelen kötü, argo ifadeler ile küfür ve hakaretleri hak etmediler.
Bu ifadeleri onaylamadığımı belirterek, daha sevgi saygı ve muhabbet dolu cümlelerle, meramımızı anlatacak kadar zengin dilimizin ümranlarına dalabilir ve topluma örnek olabiliriz diye düşünüyorum.
Barışmaya yüzümüz olacak bir tartışma ve kurultay süreci diliyor, Ülküdaşlık ile kardeşlik hukukumuzu koruyalım diyorum.

Editör: TE Bilisim