Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Sinan Oğan bu seçimin kazanının taraftarını sandığa götüren olacağını söyledi. MHP'li Oğan yaptığı açıklamada, "Kim bu seçimde sandığa giderse seçimi o kazanacaktır. 'O gün işim vardı, benim oyumla ne olur?' demememiz lazım, neden mi, bizim adayımız sadece MHP'nin adayı değil aynı zamanda 14 partinin adayıdır. Ama biz diğer partiler de gidecek iyi kötü bir oy alacak gibi düşünürsek kaybederiz." dedi.

AK Parti ve HDP dışındaki neredeyse Türkiye'nin bütün partilerinin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kendi tabanları ve ortak güçlerinin aslında AK Parti'den de ve HDP'den de sayıca çok fazla olduğunu hatırlatan Oğan, şunları söyledi: "Ama bu seçimi kaybedersek bir tek şunun yüzünden kaybedeceğiz. Sandığa gitmediğimiz için. Bu yüzden seçimi kaybedersek Meclis'te 60 kişi ile birleşip bana atılan yumrukların bir mahallede kıstırılıp içimizden birine atılmayacağının, bir işyerinde belki fiili yumruk atılarak değil ama zulüm edilerek, ama hakkınız olan yükselmeyi vermeyerek, ama sürgün edilerek size yarın atılmayacağının garantisi yoktur. Meclis'te o manzara gözünüzün önünden gitmesin. O manzara AKP'nin bilinç altının dışa vurumudur. AKP gücü eline geçirdiğinde o manzarayı her yerde düşman bellediği rakibine yapar. Biz rakiplerimizi düşman bellemiyoruz. Biz siyaseti düşmanlıklar üzerine yapmıyoruz."

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

'YÜZDE 50'Yİ EVDE ZOR TUTUYORUM DİYEN BİZİ DÜŞMAN GÖRÜYOR'

Oğan, yüzde 50'yi evde zor tutuyorum diyen zihniyetin kendilerini düşman olarak gördüğüne vurgu yaparak, "Yarın çalıştığımız okulda, çalıştığımız devlet dairesinde, iş adamıysanız girdiğiniz ihalede, bindiğiniz otobüste ve yaşamın her alanında o gücü eline geçirenlerin bana karşı kullanmış oldukları linç zihniyetinin yarın her birinizin başına gelmeyeceğinin garantisi yoktur." şeklinde konuştu.

CİHAN

Editör: TE Bilisim