Milliyetçi Hareket Partisinde yerel seçimler için çalışmalar durmak bilmiyor. Belediye Başkan Adaylığına Levent Görür ismini açıklayarak hem parti tabanından hem de Selçuklulardan tam not alan MHP Selçuk İlçe Teşkilatı katılımlarla her gün biraz daha büyüyor. Çeşitli partilerden istifa ederek MHP saflarına katılan 280 kişiye rozetleri Oktay Vural tarafından takıldı.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ise yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; ‘‘ Türkiye çok kritik bir dönemeçte, gerçekten bir karar anı, bizim bu milletten başka bir yerde irade arayacak halimiz yok, hangi partiye oy verirse versin, bu milletin engin sağduyusuna inanıyorum. Güzel milletimizin kullandığı oyun şeref ve namusuna inanıyoruz. Milli iradenin şeref ve onurunu korumayı görev ediniyoruz. Bugün Türkiye de yürütülen mücadele sadece partiler arasında ki siyasi rekabet değil. Ama bugün ülkemizin üzerinde oyunlar oynanıyor, bugün sizlerden oy isteyen iktidarın 30 Marttan sonra ülkemizi hangi noktaya götürmek istediklerini görüyoruz. Bu gidişat iyi bir gidişat değil, milletin oyunu alarak, pazarda filesini bile dolduramayan vatandaşlarımızın ayakkabı kutularını doldurduğunu, villa pazarlığını nasıl yaptıklarını gördük. Bu mesele bir parti meselesi değil, hangi partiye oy verdiyse versin vatandaşımız yapılan bu hareketleri görmektedir. Hiç kimse kimsenin ayıbını da örtmek zorunda değil, onların ayıbının hesabını, Selçuk’ta Adalet ve Kalkınma Partisine oy vermiş vatandaşımız veremez elbet. Hesabı verecek olanlar yönetim kademesinde olupta bu işlerin içinde yer alanlardır.

Milliyetçi Hareket Partisine teveccüh gösteren daha önceden farklı partilerde yer alan şimdi aramıza katılan tüm vatandaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Partimize şeref verdiniz, bundan sonra ki mücadelemizde birlikte olacağız. İnşallah hep beraber oynanan bu oyunu bozacağız. Onun için diyoruz ki Ne AKP, Ne CHP tek başına MHP’’ dedi.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

selcukhaber.com



Editör: TE Bilisim