SİVAS KOYULHİSAR KIZILELMA KÖYÜ GENÇLİK KOLLARIN'DA DEVİR TESLİM SİVAS KOYULHİSAR KIZILELMA KÖYÜ GENÇLİK KOLLARIN'DA DEVİR TESLİM
Sivas Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Yasin Yaman (36) vefat etti. Uzun yıllar esnaf teşkilatında görev yapan ve son üç yıldır Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası başkanlığı görevinde bulunan Yasin Yaman, kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.

Pankreas kanseri teşhisi konduktan sonra ameliyat olan ve bir süre sıkıntılı bir dönem geçiren Oda Başkanı Yasin Yaman, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yasin Yaman, bugün İstiklal Caddesi Bulut Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Yasin Yaman'ın cenazesine; ailesinin yanı sıra Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, genç yaşta başkanlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığı'nı yürüttüğü sırada kansere yakalanan Oda Başkanı Yasin Yaman'ın çalışkan ve azimli bir esnaf olduğunu, üyelerine hizmet etmek için gayret gösterdiğini vurgulayan Köksal, Yaman'ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, başta ailesi olmak üzere esnaflara ve teşkilata başsağlığı diledi.


Editör: TE Bilisim