Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
UEFA Avrupa Ligi 2. tur ön elemesinde Derry City'yi iki maçta da yenerek (4-2, 0-3) 3. tura yükselen Trabzonspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Bordo - mavili ekip daha önce Türkiye getirip görüştüğü, Jose Bosingwa ile prensipte anlaşma sağladı. Portekizli oyuncunun bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Florant Malouda'nın ardından ses getirecek bir transfere daha imza attı. Bordo - mavililer, daha önce Türkiye'ye getirip görüştüğü ve kadrosundaki yabancı oyuncu çokluğu yüzünden imza attıramadığı Jose Bosingwa ile prensip anlaşmasına vardı. Yönetim Marek Cech'in sözleşmesini feshettikten sonra ise Jose Bosingwa'yı Türkiye'ye davet etti.

Geçen sezonu Queens Park Rangers'ta tamamlayan Portekiz'li oyuncu, geçen hafta Türkiye'ye gelerek Trabzonspor ile masaya oturmuştu. Düşünmek için süre isteyen tecrübeli oyuncu, kararını verdi ve Bordo-mavililer'in teklifine evet dedi.

MAREK CECH'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Üst üste transfer ettiği yabancı oyuncularla adeta şov yapan Trabzonspor, buna karşılık bazı oyuncularıyla da yol ayrımına gelmiş durumda.

Bordo - mavili ekipte, yönetim, Marek Cech'in sözleşmesini, karşılıklı anlaşmaya varılarak feshettiğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim