Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Merkezi önüne gelen bir grup Trabzonsporlu taraftar protesto gösterisinde bulundu.

UEFA disiplin kuruluna sevk edilen Fenerbahçe’nin savunmasını duruşmalı olarak vermesinin ardından UEFA Merkezi önüne gelen bordo - mavili taraftarlar, ellerinde dövizler açıp tezahüratlarda bulunarak, TFF ve Fenerbahçe’yi protesto etti.

Öte yandan Fenerbahçeli yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Deniz Tolga Aytöre basın mensuplarına açıklama yapmaya çıktıkları sırada Trabzonsporlu taraftarları fark edince başka bir alanda açıklama yaptı.
Trabzonsporlu taraftarların Nyon Polisi’nden izin aldıkları da öğrenildi.

TRABZONSPORLULAR'DAN AZİZ YILDIRIM PANKARTI

Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar, açtıkları pankartlarla UEFA'ya gönderme yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın karikatürize edildiği pankartta, sarı - lacivertli kulübün başkanının suçlu olduğu vurgulandı.

Açılan pankartta İngilizce olarak, "Wake up! He is guilty", (Uyan. O suçlu) yazarken, Aziz Yıldırım'ın suçlu olduğu iddia edildi.

Bordo - mavili taraftarlar UEFA binasının önünde slogan atarak, Fenerbahçe aleyhine tezahürat yaptılar. Taraftarlar ile basın mensupları arasında ise kısa süreli küçük tartışma yaşandı.

Editör: TE Bilisim