Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 İnsanlar vardır tanımasanız da sizden biridir her ismini duyduğunuzda göğsünüz kabarır sizden olduğu için. Sizinle aynı fikri taşıdığı için aynı mekanlar da nefes aldığınız için.

H. Nihal Atsız,  Dilaver Cebeci gibi düşünce hayatınıza, şiir hayatınıza milli kimliğinize güzellikler katmış topraklarınızdan, destanlaşan bit hayat yaşayan Ali Metin Tokdemir çıkması da aynı topraklarda doğmuş ekmeğini yemiş suyunu içmiş havasını teneffüs etmiş bizler için gurur kaynağı 21 Haziran 1959- 8 Aralık 1995 yılları arasında kısacık hayatına Bir Milletin geleceğini şekillendirecek mihenk taşı oluşturan çalışmalar katması onu efsane kılan en önemli etkendir. Bunu şunun için ifade ediyorum. 12 eylül ihtilalinin büyük zulmüne maruz kalan Ülkücü hareketin Ocaklarının tekrar aktif hale gelmesinde Türk-İslam ülküsünün yeni nesillere aktarılmasında önemli bir kilometre taşıdır..
Yurdun her köşesini Başında bulunduğun Ülkü Ocaklarının başkanı değil bir derviş edasıyla bir gömlek bir hırka ile dolaşıp kayıtsız şartsız kendi adına bir çentik bile atmadan dava adına tohumlar ekmiştir..
Ülkücü teoride nasıl olmalı değil.. Pratikte nasıl olmalı ve nasıl yaşamalı hem anlatmış hem de bizzat örnek olarak göstermiştir..
Yeri gelmiş cebinde yol parası olmadan yollara düşmüş
Yeri gelmiş yırtık ayakkabılarla caddeler, şehirler arşınlamıştır..
Kimseye halini şikayet etmemiş her daim şükürlerde olmuştur..
kendini ve davasını anlatırken..
Bugün MHP’nin varlığı olmasaydı ,   ülkücülerin varlığı olmasaydı , Türkiye bölünme noktasına çoktan gelmişti. 
 O nedenle ,   ben METİN TOKDEMIR olarak yetişmişsem , bir takım kabiliyetlerimiz ve erdemlerimiz varsa ÜLKÜ OCAKLARI’ ndan ve MHP’de aldık. 
 Yani bugün ben ülkücüyüm ,  ben MHP’liyim diyenlerin hepsi MHP ve Ülkücü Harekete vermekten çok , ondan almışlardır.
Ahde vefasızlık namussuzluktur ,  ahde vefalı olduğumuz için de , MHP’deyiz.
 Bugün İslam’ın da , Türk Milleti’nin de yegane ümidi şu topraklarda yaşayan insanlardır.  Biz buradayız , MHP’deyiz.

"Biz Türk-İslam ülküsünün erleriyiz. Davamız hak ve hakikat mücadelesidir. Nasip olur da Meclis'e girebilirsem, Türk milletinin menfaatlerinin takipçisi olacağım. Milletimizi ezilmiş ve itilmişlikten kurtarmak için canla başla çalışacağım. Hor görülmüş ve değerleri ayaklar altına alınmış Türk-İslam aleminin  şahlanması için itici güç olacağım. İnsanımızın inanç özgürlüğünü temin etmek için var gücümle mücadele edeceğim. Söylediklerimi gerçekleştiremezsem verdiğiniz yetkiyi yine sizlere teslim edeceğim. Destek sizden, kısmet Allah'tandır. Allah bizi utandırmasın."

Hayatı, hayata bakışı ve yaşantısı hep böyleydi..

Merhum A. Metin Tokdemir üç aylarda ve de Cuma gününde vefat etti. Bu Allah'ın merhume sunduğu bir lütuftu. Hem Recep ayında, hem de Cuma günü ölmek her mümine nasip olmaz
Allah Ali Metin Tokdemir abimin şahsında başta Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş olmak üzere bütün şehitlerimizin ebediyete intikal etmiş Ülküdaşlarımızın mekanını cennet eylesin..
Rahmet, Minnet, Hasret ve dua ile

Editör: TE Bilisim