Antalya Ülkü Ocakları’na ziyaret eden Genel Başkan Olcay Kılavuz, 8-9 Şubat 2013 tarihlerinde Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı’nın önemini, ocaklarımızın eğitim çalışmalarını ve üniversitedeki ülkücü öğrencilerin nasıl bir tavırla hareket etmesi gerektiğini şöyle açıkladı : “Ülkücü gençliğin Türk gençliğine örnek bir gençlik modeli çizmesi gerekmektedir. Bu sebeple Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı’nın bu konudaki önemi büyüktür. Bu çalıştay ve kurultay gençliğimizin yeniden heyecanlanması ve şahlanması noktasında bir dönüm noktası olmuştur.

Ülkü Ocakları olarak gençliğimizin eğitilmesi hususunda gerekli çalışmalar yapmaktayız. Ocaklarımızın eğitim çalışmalarına özen göstererek daha iyi bir neslin yetişmesi için uğraşmaları gerekmektedir. Ocaklarımızda bu hususa büyük önem verdiğini görmekteyiz. Eğitim akademileri de bu konuda büyük katkı sağlayarak daha kaliteli bir eğitim hayatının oluşmasını sağlamıştır.

Üniversitedeki genç ülküdaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Hem eğitim hayatlarında hem de üniversitelerde gösterecekleri örnek tavırlarla Ülkücü Hareketin temsil edecekler. Bu açıdan üniversitelerdeki ülküdaşlarımız kendilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Özellikle son günlerde üniversitelerde yapılan tahrik ve provokasyonlara karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu tahriklerle eğitim hayatına devam eden başarılı ülküdaşlarımızın eğitim hayatlarına sekte vurulmaya çalışılmaktadır. Bunun farkında olarak ülküdaşlarımızın bunlardan uzak tutulması hususunda gerekli önemleri almaktayız.

Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı

Ocaklarımızın eğitim çalışmalarını ve sosyal faaliyetlerini takip etmekteyiz. Bu konuda Antalya Ülkü Ocakları’nı genel merkezimiz olarak takdir etmekteyiz. Bu çalışmalarınızın devamını dileriz.”

Genel Başkan Olcay Kılavuz Antalya Ülkü Ocakları gençleriyle gerçekleştirdiği istişarenin ardından Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Serkan Uysal ile birlikte MHP Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı Osman Çetin ve yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından Antalya’dan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim