Antalya Ülkü Ocakları basın ve medya alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek internet radyosu açtı. Daha önce Dolunay Gazetesini çıkaran Antalya Ülkü Ocakları medya alanında sesini duyurmak amacıyla radyo yayınına başlamıştır. Genç iletişimciler tarafından organize edilen bu radyo ile gençlerde bu alanlarda kendilerini yetiştirmektedirler.

Radyo Antalya Ocak hakkında bilgi veren Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı E. Serkan Uysal, “Dolunay gazetemizin ardından genç iletişimci arkadaşlarımızla radyo kanalını açmış bulunmaktayız. Basın ve medya alanında bizlerinde olması gerektiğini bilerek böyle bir girişimde bulunduk. Radyomuz aracılığıyla hem ülküdaşlarımıza hem de bütün Antalya’ya hizmet vermekteyiz. Türk milliyetçilerinin basın ve medya alanındaki eksikliklerini gidermek ve daha fazla ön planda olmasını sağlamak istiyoruz. Radyo kanalının açılmasına vesile olan genç arkadaşlarımız burada basın ve medya alanlarında kendilerini yetiştirmelerine vesile olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Radyonun öneminden bahseden Ülkü Ocakları İl Başkanı Uysal, “Radyomuz şu an internet üzerinden yayın yapmaktadır. İlerleyen günlerde radyo kanalı açarak radyomuzun her alanda dinlemesini sağlayacağız.” diye sözlerine ekledi.

Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı Antalya MHP İl, Yazıcıoğlu'nu andı

Radyoyu dinlemek isteyenler radyo.antalyaulkuocaklari.com adresinden ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim