Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Taş Medreseli Ülkücüler, 18 Ekim 1979’da Kayseri’de 16 yaşında öldürülen Bekir Çifter'i ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.

Taş Medreseli Ülkücüler, Çifter’in mezarı başında toplanan arkadaşları dua okuyup mezarına su döktü. Kayseri Taş Medreseli Ülkücüler Başkanı Gazi Gülmez, MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci ve Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç Gezici, okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen duaların ardından kısa birer açıklama yaptı.

Gülmez, “Türkiye 12 Eylül’den sonra daha kötü bir çatışmaya sürükleniyor. Dün bizi vuran hainler, bugün vatan evlatlarını şehit ediyor. Çözüm diye diye PKK ile Oslo’da, Dolmabahçe’de anlaşmalar imzalayanlar, Vatan evlatlarının kanlı katillerini Habur’da ve Kayseri’de törenle karşılama alçaklığına bile düştüler. Akan ve akacak olan her şehit kanının sorumlusu, ihanet sürecinin mimarı 13 yıllık AKP hükümeti ve Tayyip Erdoğan’dır. Bu kanlı yıkım sürecini durduracak tek güç MHP ve Liderimiz Devlet Bahçeli’dir. Türk milliyetçileri bu ihanet asla unutmayacaktır. 12 Eylül öncesinde kaos ortamının şeytanları vatan hainleri, ülkücüleri hedef aldı. Dava arkadaşımız Bekir Çifter’i kahpe pusuda şehit ettiler. O daha 16 yaşında bir ülkü ocaklıydı. Bekir Çifter gibi vurulan ve dar ağaçlarında idam edilen nice ülkücü şehitler olduğunu belirterek, Başbuğumuz ve tüm vatan şehitlerini ruhu şad olsun. Allah vatanımızın birlik ve dirliğine zeval vermesin.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim