1 Mayıs öncesi Ülkücü İşçiler Derneği de bir basın açıklaması yayınlayarak Türk işçisinin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

1 Mayıs öncesi hükümetle sendikalar arasında kutlamanın nerede yapılacağına dair tartışmalar sürerken Ülkücü İşçiler Derneği de bir açıklama yayınlayarak Türk işçisinin bayramını kutladı.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir imzalı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

“işçilerin hakkını alması için verdiğimiz mücadelede, sesimizin daha gür çıkması, sorunlarımızın gündeme getirilmesi ve çözüm yollarının bulunması konusunda 1 Mayıs’ın bizler için taşıdığı anlam ve değer, son derece büyüktür. Bilinmelidir ki dünya durdukça; insanlık var oldukça; haklının haksıza karşı verdiği mücadelede er ya da geç, hakk’ı hak bilip, hakkı savunanların ve dik duranların galip geleceği inancıyla, geleceğe umutla bakıyoruz. Bu duygular içinde, tüm işçilerimizin güç birliği yaptığı, işçilerin tüm haklarını elde ettiği, ayrılıkların bir tarafa bırakıldığı, adalet, dostluk, kardeşlik ve barışın tesis esildiği 1 Mayıslar’da buluşmak dileğiyle, tüm Türk işçisinin emek ve dayanışma gününü kutluyoruz.”

Editör: TE Bilisim