Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Dün kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Taşmedreseli Ünal Osmanağaoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Osmanağaoğlu'nun cenazesi  Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye MHP Lideri Devlet Bahçeli, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Ünal Osmanağaoğlu'nun 7-8 ay önce kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olmuştu. Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ünal Osmanağaoğlu 58 yaşındaydı.

Ülkücülerin kahraman evladı son yolculuğuna mahşeri kalabalıkla uğurlandı.Merhumun cenazesine MHP genel başkanı Devlet Bahçeli çok sayıda milletvekili parti üst yetkilileri,partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.Merhumun cenazesi kılınan öğlen namazının ardından Eyüp sultan mezarlığında toprağa verildi.Ülkücüler genç bir çınarını Türk milleti kahraman bir evladını kaybetti aliseni camiamıza ve yüce Türk milletine haberalp ailesi olarak baş sağlığı diliyoruz.





Editör: TE Bilisim