Alanya’daki apart oteller yok oluyor Alanya’daki apart oteller yok oluyor
 
2012 yılında kurulan kısa adı Türk Tav olan Türk Kültürü ve Avrasya Araştırmaları Platformu ''uyuşturucu maddeler ve zararlarıyla mücadele'' konulu seminer düzenledi. Seminerde konuşan ve sözlerine ''Bir kereden birşey olmaz demeyin'' diyerek başlayan Türk Kültürü ve Avrasya Araştırmaları Platformu başkanı Oğuzhan Uzun, ''bu maddeler ilk önce güldürüyor sonra da öldürüyor'' diyerek devam etti sözlerine.

    Seminerde konuşmacı olarak katılan Narkotik Polisi İsa Altun, Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Psikiyatri Anabilimdali Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özçankaya'da uyuşturucu madde bağımlılığına ilişkin önemli konulara değindi.

     Özellikle uyuşturucu bağımlısı bir gencin kollarında hayatını kaybetmesi üzerine uyuşturucu maddeyle ilgili bir kitap yazan Narkotik Polisi İsa Altun, o gencin nasıl uyuşturucu maddes bağımlısı olduğunu anlattı.
Eski Emniyet Genel Müdür Kemal Çelik ise, Türkiye'de aile kavramının sarsıldığını hatırlatarak düzeltmek için çalışmaların başlaması gerektiğini ifade etti.

     Süleyman Demirel Üniversitesi Psikiyatri Anabilimdali Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özçankaya;
Uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların temelinin insan modeli ile olduğunu söyledi.

     Seminerin sona ermesinin ardından Türk Kültürü ve Avrasya Araştırmaları Platformu başkanı Oğuzhan Uzun konuşmacı olarak katılan Narkotik Polisi İsa Altun, Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Psikiyatri Anabilimdali Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özçankaya'ya Katkılarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali Palabıyık ve Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı E.Serkan Uysal'a, Organizasyonun düzenlenmesinde büyük katkısı olan Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Ismık, Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcısı Halit Mert ve Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Tahir Kara'ya plaket verdi.
Editör: TE Bilisim