ELÇİBEY'İN OKUDUĞU SAKARYA ŞİİRİ (VİDEO) ELÇİBEY'İN OKUDUĞU SAKARYA ŞİİRİ (VİDEO)

Akşam Gazetesi'nde TMSF'nin gelmesiyle ilk büyük değişiklik yapıldı. Gazetenin yeni genel yayın yönetmenliğine Mehmet Ocaktan getirildi. Ocaktan, Star Gazetesi genel yayın yönetmenliğini yapıyordu.

Akşam ve Skytürk'ün başına gelen Cengiz Özdemir, Cuma günü İsmail Küçükkaya ile bir konuşma yaptı. "TMSF'ye danışman ol. Skytürk360'ta program yap, Akşam'da yazmaya devam et. Çaloğlu modelini uygulayalım. Satış süresince bize danışmanlık yap" dedi ve teklifini sundu.

Küçükkaya, bu telifi kabul etmedi. Özdemir, Pazartesi'ye kadar süre tanıdı. Ve bu sabah İsmail Küçükkaya, net kararını bir kez daha açıkladı ve Akşam'la yollarını ayırdı.

Küçükkaya'nın yerine gazetenin başına Mehmet Ocaktan geldi.

Ocaktan, hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinde, Yayın Yönetmenliği, Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı yapmıştı. 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde AK Parti'den 23. Dönem Bursa milletvekili seçildikten sonra, gazetecilik hayatını noktaladı. 2011 yılında gazeetciliğe geri döndü. Şu anda Star gazetesinin yayın koordinatörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca aynı gazetede yazıları yayınlanıyor.


Editör: TE Bilisim