Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
Haber kaynakları beslenip sulandığımız şırıl şırıl akan pınarlar ve vadiyi sulayan hayat veren kaynaklardır.
Sağlıklı bir hayat için suyun bulandırılmaması pınarların saf ve berraklığının korunması şarttır. Suya pislik atan sonuçta kendi kendine pislik tüketme yoluna girendir.
Şayet koltuk, ikbal, servet ve şöhret için; yalan, yanlış, iftira haksız isnat ve itibarsızlaştırma yapılırsa, bu aynı zamanda sosyal, siyasal ve manevi hayatımız ile fikir ve ruh dünyamıza haram, yalan ve sahtekarlık bulaştırmaktır.
Bu ortamı inşa edenler; haber kaynaklarını, bilgi kaynaklarını algı operasyonlarına peşkeş çekenler, rüzgar ekip fırtına biçenlerdir.
Aldatarak, aldanarak ve kandırarak hiç kimse ebedi olamaz. Gerçekler güneş gibi doğmaya mecburdur.
Bu bilgi kirliliği ile daha fazla ayakta kalamaz, yolumuza devam edemeyiz.
Demokrasi. millet iradesine saygı ve muhafazakarlık iddiasında olanların, bu milli, manevi ve evrensel değerlerin kantarına çıkmaları; o ölçüler ile tartılıp kendi siyasi veya şahsi bulgularına vakıf olmaları, kendilerinden çok ülke geleceğimiz için çok elzemdir.
Artık kader kavşağına geldik ve burası sözün bittiği, yalanın ve hilenin son bulduğu yeni bir çıkış ve başlangıç noktası olmaz ise; yalan ile, haram ile abad olunamayacağı için bu bir tükeniştir... bitiştir... kokuşmuşluktur...
Bu siyasi linçlerle aldatma, kandırma ve yönlendirme belki koltukları üç beş yıl uzatır ama çok büyük acılardan Allah milletimizi ümmetimizi insanlığı korusun.




Editör: TE Bilisim