Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına Karakaya aday gösterildi Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına Karakaya aday gösterildi
Ankara Yenimahalle Belediyesi Batıkent Turgut Özal Mahallesi’nde spor kompleksi kuracak. Yapımına başlanan 5 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan spor kompleksinde buz pateninden, fitness salonlarına, olimpik yüzme havuzundan basketbol sahalarına kadar birçok sportif etkinlik yapılabilecek.

Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmet veren Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’nun Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, artan talebi karşılamakta güçlük çektiklerini belirterek, Batıkent’te büyük bir spor kompleksi kazandıracaklarını söyledi. Spor kompleksinin Batıkent’in sosyal hayatına büyük bir renk katacağını belirten Yaşar, "Göreve ilk geldiğimiz günlerde tepeden tırnağa yenileyerek yeniden hizmete açtığımız Hacı Sabancı Yüzme Havuzu modern yapısı ve hijyenik koşulları ile Ankaralı vatandaşlarımızın gözde mekanı haline geldi. Biz de dört mevsim ilgi gören havuzumuza artan talebi karşılamak ve özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirecek tam donanımlı bir spor kompleksini kazandırmak için kolları sıvadık. Haziran ayında açmayı planladığımız ve içerisinde buz pateninden basketbol sahalarına, üzeri açılıp kapanabilir olimpik havuzdan fitness salonlarına kadar her türlü ayrıntıyı düşündüğümüz bu koplekste 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımız spor yapma olanağı bulacaklar” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim