Meclis'e gelen ancak TBMM tatil edildiği için gündeme alınamayan 4 bakan hakkındaki fezlekeler internete düştü. CHP'nin Meclis'i olağanüstü toplayarak okutmak istediği fezlekeler 'HARAMZADELER' grubunun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

BAYRAKTAR'A AİT İDDİALAR AYRI FEZLEKEDE

İnternete yüklenen belgelere göre AB eski Bakanı Egemen Bağış, Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri eski Bakanı Muammer Güler hakkındaki iddialar tek bir fezlekede yer alıyor. Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkındaki iddialar ise ayrı bir fezlekede yer aldı.

‘Türk Kimliğinin Kaynakları’ ‘Türk Kimliğinin Kaynakları’

ZARRAB'I İSYAN ETTİREN MEMUR

Yayınlanan fezlekelerde bakanlara yönelik suçlamalar yer alırken, yolsuzluk soruşturmasında tutuklandıktan sonra tahliye edilen Azeri iş adamı Reza Zarrab ile Rüçhan B. arasındaki konuşma dikkat çekiyor. Teoman isimli gümrük memurunun kendilerine zorluk çıkarttığından dert yanan Zarrab şu ifadelere yer veriyor: "Teoman'a neler yaptım. Ne şeyler ne vaatler. Yok yani yok adam almıyor. 'Ben memurluğumu yakamam' diyor."

RÜÇHAN B.: GÖZ YUMMALARI LAZIM

Rüçhan B. ise Zarrab'ın sözlerine "Şu an bunların yapabileceği pek bir şey yok ama yapıyorlar. Yani 2 tane memur insiyatif kullanarak müdürün yap dediği işi usulsüzdür diyerek yapamayız deyip geri çeviriyor işlemi. Memurun bir gözünü kapatması lazım. Büyüklerimiz böyle istedi deyip bu işi yapmaları lazım" şeklinde karşılık veriyor.

Editör: TE Bilisim