'yi bölme projesi olan PKK Açılımına karşı bu ülkede kadrosuyla tek başına mücadele eden MHP Lideri Devlet Bahçeli'den başka hiç kimse yoktur. Türk milletinin yanında bir tek MHP kaldı dersek inanın hiç abartmış olmayız. O   AKP iktidarı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu milli duruşunun etkisini azaltmak için her yolu denemektedir. Başbakan Erdoğan'ın yargıyı MHP hakkında harekete geçmeye  davet etmesinden sonra,yargının MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında fezleke hazırlaması zaten her şeyin ispatıdır.

Eli kanlı , yasadışı terör örgütü PKK ile gönül ilişkisine giren AKP iktidarı ,bu yasak aşka karşı çıkan MHP'den rahatsızdır. Türkiye'deki hiçbir partide MHP'de varolan eylem ve söylem tutarlılığı yoktur. AKP bir dediği , diğerini tutmayan siyasi kimliği ile zaten çoktan tarihe geçmiştir. Bu süreçte bir başka yalpalayan ve tutarsız davranan partide CHP'dir. CHP'de kimi zaman sessizliği ,kimi zaman eleştiri yapıyor gözüktüğü konularda bile PKK açılımı yanındadır. PKK'lı teröristlerin cenazesine katılan ve PKK'nın Habur'da avukatlığını yapan Sezgin Tanrıkulu şuan CHP'de Genel Başkan yardımcısıdır.

Elini vicdana koyması gereken herkes PKK Açılımının hayata geçirilmeye çalışıldığı şu süreçte tüm partilerin duruşunu ve mücadelesini iyi analiz etmelidir. Kim kimden yana mücadele veriyor her şey tüm netliği ile ortadadır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli konuştukça AK(P)KK ittifakının maskesi düşmektedir. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin haklı mücadelesi AKP'nin oylarının düşmesine , MHP'nin oylarının yükselmesine neden olmaktadır. Tüm anket şirketleri artık bu gerçek üzerine anket yayınlamaktadır.

Mesele elbette oy meselesi değil ,milli bir meseledir. Ama Türk milletinin bugüne kadar yapmış olduğu yanlışlar karşısında uyanışa geçerek kendinin kimliğini, varlığını ve geleceğini korumaya çalışan MHP yanında yer alması da önemli ve olması gereken bir gelişmedir.

Türkiye'de MHP ve diğerleri olgusu iyice yerleşmiştir.

MHP, Türkiye'de AKP eliyle oluşturulan medyanın her türlü tezgahı ve manipülasyonuna rağmen etkili bir muhalefet sürdürmektedir.

PKK Açılımı karşısında ise oyunları bozma ve Türk milletini uyandırma konusunda muhalefeti en üst düzeye çıkmıştır.

Bu süreçte tüm Ülkücülerin birlik ve beraberlik içinde Liderleri Devlet Bahçeli'nin yanında yer alması tek sesin,tek bileğin ,tek yüreğin manzarası olmuştur.

İhanetler karşısında Ülkücüler dün olduğu gibi yine mücadele ediyor.

AKP'de doğal olarak Ülkücülerle mücadeleye başlayacaktır. AKP iktidarı önünde engel gördüğü MHP'yi elinde bulunan iktidar gücüyle her türlü tezgaha ve operasyona muhatap etme durumu yaşatacaktır. Siyasi anlayışı ,siyasi menfaatleri için her şeyi yapabilecek ölçüdedir. Emniyet,MİT, yargı bu tezgahlarda taşeron olarak kullanılabilir. 2011 seçimlerinden önce AKP'li siyasetçi ve işadamlarının parasını ödeyip MHP'ye karşı kurdurduğu kara propaganda siteleri de unutulmamalıdır.

AKP zıvanadan çıkmıştır. PKK Açılımını gerçekleştirmek için bu sefer gözü iyice dönmüştür.Çünkü emir okyanus ötesindendir.

Bu süreçte her Ülkücü ve MHP'li Liderini ve teşkilatını çok iyi takip etmelidir.

Karşımızda sadece daha dünün partisi AKP değil, tüm dünya güçleri vardır. Ortadoğu Bölgesi'nde Türkiye'nin tamamen dönüştürülüp BOP'a kurban edilmesi için bu ihanet projeleri önünde engel teşkil eden MHP'nin onlara göre temizlenmesi lazımdır. 2011 seçimleri öncesi MHP'ye yapılan operasyonu şimdi herkes sanırım daha iyi anlamıştır.

MHP haklı çıktıkça ve büyüdükçe , üzerinde oynanan oyunlar daha çok artacaktır. Çünkü kavgası Türk milleti içindir.   

Kaynak:Ortadoğu Gazetesi