24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 1959 yılında hizmete giren, okul ve kulüplerin yılda binlerce karşılaşma yaptıkları Menderes Spor Salonu’nu bakıma aldıklarını söyledi.

Ataşbak, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın direktifleri ve talimatları doğrultusunda, Menderes Spor Salonu’nun zemininin tamamen zımpara yapıldığını, deforme olan çizgilerinin yeniden çizildiğini, boya ve cila yapıldığını, yıpranan koltukların değiştirileceğini ve onarılacağını ifade etti.

Geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen bakım ve onarım sayesinde müsabakalarda hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını ve gelecek sezon için de salonun eksiklerinin giderilerek yeni sezona hazırlandığına dikkat çeken Ataşbak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Menderes Spor Salonu 57 yıldır ulusal ve uluslararası müsabakalara tanıklık ediyor. Çağdaş koltuklar takılmasını sağladık. Her yıl yaptığımız gibi, ölü sezonda zemin parkelerin zımparalanması, boya, cila ve çizgilerin yeniden çizilmesini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, takımların ve diğer görevlilerin soyunma odaları ve kapıları, tuvalet ile duşların yanı sıra rampalar yapıldı."
Cihan

Editör: TE Bilisim