Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor ikinci etap kamp çalışmalarını Düzce’de Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdürüyor.

Manisa temsilcisinde futbolcular bugün Laktat (Fonksiyonel Hareket Analizi) testinden geçti.

Akhisar Belediyespor'un golcü futbolcusu Hugo Rodallega’nın takımın en neşeli oyuncusu olması dikkat çekerken, Rodallega'nın bu pozitif hali teknik heyet tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Öte yandan yeşil siyahlı futbolcular, püskürtülen darbe ayaklanması sonrası birlik mesajı vermek amacıyla ay yıldızlı bayrak altında toplanarak poz verdi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan yaptığı açıklamada, "2. etap çalışmalarımız Türkiye’nin en iyi kamp yerlerinden biri olan Topuk Yaylası'nda çok olumlu geçiyor. Ülkemizin yaşadığı ve hiç kimsenin onaylamadığı darbe ayaklanması karşısındaki duruşumuzu bayrağımızın altında resim çektirerek gösterdik. Takımımız burada 21 Temmuz Perşembe günü PTT 1. Lig'in yeni takımı Bandırmaspor ile yapacağımız ilk hazırlık maçının ertesi günü 2. etap çalışmalarımız sona erecek. 2 günlük izin sonrası Avusturya, Salzburg kampımız başlayacak. Bu arada transfer görüşmelerimiz de sürüyor. Bir hafta içinde sonuçlanacağını umuyorum." dedi.
Cihan

Editör: TE Bilisim